Veteran-DM har startat

Årets veteran-DM har startat med 61 deltagare. Från våran klubb deltar följande spelare: Sven Amundsson, Göran Andersson, Sören Svensson, Kaj Andersson, Sven Degerffeldt, Lennart Rydholm,Stanley Kassel, Johan Lönnroth, Kjell Ljungqvist, Claes R. Nilsheden, Bo Hegg, Rutger Almqvist, Aste Olindersson, samt Claes Brauer.

Resultat rond 1

Sven Amundsson – Göran Andersson,0 – 1,Sören Svensson – Bryn Roughedge 1 – 0, Roger Nilsson – Kaj Andersson, 0 – 1, Björn Lindskog – Sven Degerfeldt, 0 – 1, Lennart Rydholm – Michail Beljajev remis, Stanley Kassel – Kent Jägerflod 0 – 1,Leif Kennedy – Johan Lönnroth 0 – 1, Sigfrid Almgren – Kjell Ljungqvist 1 – 0,Claes R. Nilsheden – Bo Hegg 0 – 1, Rutger Almqvist – Alf Björsson remis., Christer Karlsson – Aste Olindersson uppsk samt Claes Brauer – Björn Johansson0 – 1

Resultat hittar du här