SS Manhem tvåa i första upplagan av SS Manhems knattelagcup 2016

Lördagen den 14 maj skrevs historia på SS Manhem. Då spelades den första upplagan av SS Manhems Knattelagcup för låg och mellanstadielag och deltagarna fick inte ha några ratingtal. Totalt elva lag ställde upp varav hela sex fyrmannalag från SS Manhem.  Efter sex ronder och krutröken skingrades stod Majornas SS som segrare med 11 poäng av tolv. Vårat lag från lågstadiegruppens onsdagsgrupp kom tvåa. Vi lånade även ut en spelare till Trean, ett lag namngivet efter spårvagnslinjen, med spelare från SS Manhem, Majornas SS samt Kålltorps SS. Bästa poängplockare i Manhemlagen blev Nils Engström, Sören Nilsson Linder, samt Noan Ghaderi som tog 5 av 6 möjliga.

Resultat SS Manhems Knattecup 2016

Bordsresultat SS Manhems Knattelagcup 2016