Äldrelaget tog revansch mot Yngre i årets match

På tisdagen spelades årets upplaga av Äldre-Yngre-matchen. Fjolårets tävling förde med sig en storseger för Yngre, men inför årets tävling hade Äldre mönstrat sitt manskap bättre.

Äldre-Yngre-matchen spelas som kanske känt är med ett blixtparti, ett tjugominuters snabbparti och ett entimmesparti mot samma motståndare med poängutdelningen 1, 2 respektive 3 poäng per parti. En lagmedlem kan alltså som mest bidra med 6 poäng till sitt lag och i år var det sex spelare som gjorde det. Äldrelagets Rickard Dave, Bertil Ekstrand, Fredrik Bjerkne, Kjell Kalén och Liliya Vlahovic tog fulla 6 poäng och i Yngrelaget var Harald Berggren Torell ensam fullpoängare. Matchlistan hittar du här.

Den befintliga statistiken är förlängd med ett år och kan beskådas här.