Hisingen Open lockade tio manhemiter

Året inleddes i sedvanlig stil med Hisingen Open som denna gång samlade 48 deltagare varav tio manhemiter, i båda fallen något färre deltagare än vanligt. Turneringssegern hamnade denna gång utom räckhåll för de våra.

Resultat: 9. Joel Åkesson 4½ (av 7), 12. Per Green 4½, 18. Dariush Kenani 4, 21. Johan Lönnroh 4, 24. Vincent Andréasson 3½, 26. Anders Svensson 3½, 27. Johan Lennartsson och Bo-Göran Mellbin 3½, 30. Rasmus Kindberg 3, 33. Jan Lindberg 3 (48 delt.).

Segrarplatsen på prispallen blev alltså obeträdd av manhemitfötter denna gång, men vi kan i stället glädja oss över manhemiternas insatser i den klassiska poängpromenaden. Johan Lennartsson vann denna med 8 rätt och på tredje plats slutade Joel Åkesson på 7. Sammanlagt deltog 31 lösare i denna hjärnornas finurliga kamp.

Fullständiga resultat från Hisingen Open hittar du här.