Elo-turneringen 9: Harald Berggren Torell vann i stor stil

Jacob Ljunggren

0 – 1

Harald Berggren Torell
Jens Lundell

remis

Lennart Wahlström
Lennart Fransson

1 – 0

Hashim Hattab
Börje Persson

1 – 0

Per-Olof Gromark
Johan Björkeroth

1 – 0 w.o.

Daniel Björkdahl

Sista ronden av Elo-turneringen gav Harald Berggren Torell tillfälle att ytterligare understryka sin särklass i tävlingen. Via vinst mot Jacob Ljunggren gick han i mål på 7½ poäng med ett försprång på 1½ poäng utan att någon gång vara speciellt hotad. Stort grattis till Harald som tycks vara på god väg över 2200-strecket! Daniel Björkdahl fanns åter vid brädet efter en passiv period; måtte detta bliva hans musik framdeles!

Slutställning: Harald Berggren Torell 7½, Lennart Wahlström 6, Johan Björkeroth 6, Per-Olof Gromark 5, Lennart Fransson 5, Jacob Ljunggren 5, Hashim Hattab 4, Jens Lundell 3½, Börje Persson 2 samt Daniel Björkdahl 1 poäng.

Turneringstabell för Elo-turneringen hittar du här.
Partierna från stormästarturneringen och Elo-turneringen hittar du här.