Elo-turneringen 8: Harald Berggren Torell glider i mål

Harald Berggren Torell
remis Jens Lundell
Lennart Wahlström
remis Johan Björkeroth
Daniel Björkdahl
remis Börje Persson
Per-Olof Gromark
1 – 0 Lennart Fransson
Hashim Hattab
0 – 1 Jacob Ljunggren

Harald Berggren Torell slog vakt om sin ledning i Elo-turneringen och leder med en poäng efter dagens säkringsremi mot Jens Lundell. Ett parti i ronden såg ut att gå mot walk over, men efter ett fast och resolut ingripande av biträdande domaren Claes R. Nilsheden kom det ändå att spelas.

Ställningen efter åtta ronder: Harald Berggren Torell 6½, Lennart Wahlström 5½, Johan Björkeroth, Per-Olof Gromark och Jacob Ljunggren 5, Lennart Fransson och Hashim Hattab 4, Jens Lundell 3 samt Daniel Björkdahl och Börje Persson 1 poäng.

Turneringstabell för Elo-turneringen hittar du här.
Partierna från stormästarturneringen och Elo-turneringen hittar du här.