Arne Berggrens minne 5: Leif Svensson slutsegrare i fjärde upplagan

Uno Axelsson
0 – 1 Leif Svensson
Rolf Petersson
0 – 1 Bertil Westergren
Ingvar Gummesson
1 – 0 Ilija Nikolic
Bengt Wihlborn
1 – 0 Rune Torstensson
Bård Standahl
remis Gunnar Bue
Per-Erik Berglund
0 – 1 Kent Jägerflod
Harald Pihlgren
Frirond

I dag avgjordes Arne Berggrens minnesturnering såtillvida att de ledande Leif Svensson och Uno Axelsson möttes i ett direkt finalparti. Detta vanns av Leif Svensson som därmed blev slutsegrare i denna tävlingens fjärde upplaga. För kommande tävlingar kan man önska sig ett större intresse, eller klarare uttryckt, ett mindre markerat ointresse från klubbens egna medlemmars sida. Manhem har 42 medlemmar födda 1952 eller tidigare, men ingen av dessa fann det mödan värt att vara med. Noteras kan däremot att Kamraterna hade sex man på startlinjen vilket är värt en eloge.

Slutställning: Leif Svensson, Borås-Fristads SK 4½, Bertil Westergren, SK Kamraterna 4, Uno Axelsson, SK Kamraterna och Ingvar Gummesson, SK Kamraterna 3½, Bengt Wihlborn, Växjö SK 3, Rolf Petersson SK Proletären 2½, Gunnar Bue,SK Tönsberg, Bård Standahl, SK Tönsberg, och Kent Jägerflod, SK Kamraterna 2½, Ilija Nikolic SF Sindjelic och Harald Pihlgren 2, SK Kamraterna, Rune Torstensson, SK Kamraterna 1½ samt Per-Erik Berglund, Göteborgs SV 1 poäng.

Turneringstabell för Arne Berggrens minne hittar du här.