Manhem Open i gång för trettionde året!

På torsdagen startade elitjuniorturneringen Manhem Open. Det är trettionde gången sedan starten 1981 som svensk elit, speciellt inbjudna från våra grannländer och förstås hemmaspelare drabbar samman i Allhelgonahelgen. Totalt står 36 ungdomar på startlinjen och de nationer som är företrädda är förutom Sverige även Danmark, Norge, Tyskland och Polen. Det är svårt att den här gången på förhand utnämna någon klar favorit, men den intresserade kan själv studera turneringstabellen. En nyhet för i år är att de fyra toppborden livesänds. Följ gärna morgondagens namn redan nu!

De manhemiter som är med i leken är våra 15-åringar Jessica Bengtsson, Louise Segerfelt och Hampus Lane samt den icke okände Gabriel Svorono. I första ronden segrade Louise och Gabriel medan Jessica spelade remi. Hampus fick däremot se sig slagen.