Lugnet före stormen i allhelgonaveckan

Den här veckan har skolorna höstlov och klubben tar tillfället i akt att dra en andhämtning i verksamheten.

Juniorernas träningsgrupper har inga träffar under veckan.

I KM har vi hängronder i både tisdags- och onsdagsgrupperna. Alltså: ingen ordinarie rond, men däremot finns det möjlighet att spela i kapp både på tisdag, onsdag och torsdag. Det är bra om man börjar spelet klockan 18.30.

Kursen Förstalaget föreläser har ingen träff under veckan. Nästa föreläsare är Joel Åkesson som visar franska kamppartier onsdagen den 10 november.

Kursen Grundläggande om spelöppningar tar paus och  tredje sammankomsten under Vincent Andréasson äger rum torsdagen den 11 november.

Till helgen blir det däremot andra bullar. Klubbens internationella juniorelitturnering Manhem Open spelas för trettionde året i följd  torsdag-söndag. Det går att spela hängpartier på kvällen men tiden 18.30 bör respekteras.

Fredag kväll går blixtturneringen Åskbollen på Vegagatan 16. Anmälan vid start kl. 18.30! Startavgiften är 50 kronor.

Lördag-söndag hedrar vi manhemiten Ernst Åhmans minne genom att spela den turnering som bär hans namn. Inbjudan ser du här och på samma plats finns också länk till listan över anmälda. Också Ernst Åhmans minne spelas på Vega 16.