Manhems schackvecka – Arne Berggrens minne 5: Sten Broddefalk slutsegrare

I den femte  och sista ronden i Arne Berggrens minnesturnering visde det sig att partiet mellan Sten Broddefalk och Kenneth Wiman blev ett riktigt finalparti. Sedan Broddefalk vunnit innebar det sig att ledningen än en gång bytte ägare och att han vann hela tävlingen med en halv Sonneborn-Berger-poäng. Därmed fick vi än en gång se en skiftning i täten i denna växlingsrika turnering.

Ställningen: 1. Sten Broddefalk, Västerviks ASK 3½ (11.5), 2. Kenneth Wiman, Skövde SS 3½ (11.0), 3. Leif Isaksson, K-H-alliansen -72  3 (11.5), 4.  Harald Pihlgren, Lerums SK 3 (11.0), 5. Ingvar Gummesson, SK Kamraterna 2½ (13.5), 6. Rune Torstensson, SK Kamraterna 2½ (11.0), 7. Per-Erik Berglund, Göteborgs SV 2 (12.0).

Här kan du se tabellen för turneringen.