Sommarschacket 15: näst sista deltävlingen före slutet

Manhems schackvecka satte litet extra glans på Sommarschackets femtonde etapp, som spelades på måndagen med danske stormästaren Allan Stig Rasmussen på startlinjen. Trots detta vann Lundbys Ture Lehtonen för tionde gången under sommaren. Bäste manhemit blev Sebastian Nemeth på sjätteplats. I B-finalen kom Patrik Abrahamsson på tredje plats.

Nu återstår endast en etapp av Sommarschacket 2010. Nästa måndag, den 23 augusti, spelades den sextonde och sista deltävlingen och vid det tillfället blir det också prisutdelning för de sammanlagda ligorna, som du kan betrakta här:

Totalligan.
Ratingliga 1750-1999.
Ratingliga 1500-1749.
Ratingliga -1499.

Lägg dock märke till att varje är etapp en avslutad tävling i sig. Varje måndag med start kl. 18.30 – Sommarschacket!