Lag-DM färdigspelat: Manhem distriktsmästare

På måndagen färdigspelades klass I i årets Lag-DM. För Manhems del stod Kamraterna på programmet i en placeringsmässigt betydelselös men ändå intressant match. Dess värre för de våra blev de en uddamålsförlust, vilket räddade bronset för våra motståndare. Samtidigt förlorade Tvåan silvermatchen mot Örgryte lika knappt. I nedflyttningsmötet kunde Lundby slå Mölndal med eftertryckliga 6-2.

Slutställningen: SS Manhem 8/29½, Örgryte SK 7/21½, SK Kamraterna 6/21½, SS Manhem II 5/21, Lundby SS 3/16, Mölndals SK 1/10½. Mölndal flyttas ned till klass II nästa år.

I Manhems distriktsmästarlag tog Victor Nithander 3/3, Joel Åkesson 1½/2, Magnus Carlhammar 1/2, Lars-Åke Schneider 0/1, Mats Welin 2½/3, David Fendrich 4/5, Ove Kinnmark 3½/5, Hans Nordman 1/1, Jörgen Dircks 0/1, Göran Andersson 5/5(!), Mats Eriksson 2½/5, Mattias Lundström 2½/4, Said Outgajjouft 2/2 och Fredrik Westlund 1/1.

Tabell och bordsresultat hittar du här.