Lag-DM, rond 3: Manhem i tätstriden i klass II och III

Klass II artar sig till en duell mellan ledande Majorna och förföljande Trean. I torsdagens rond gjorde ett något förstärkt Trean processen kort med Kamraterna II med 7 – 1 och samtidigt fick Fyran bita i gräset mot Majorna med samma siffror. I det tredje mötet tog Mölndal II sina första matchpoäng med Kärra och vann med 6 – 2. Hisingslaget måste mönstra fullt lag de återstående ronderna för att ha hopp om nytt kontrakt.

Ställningen efter tre ronder: Majorna 6/21½, Manhem III 6/19, Kamraterna II och Mölndal II 2/9, Manhem IV 2/8½, Kärra 0/5.

Tabeller och bordsresultat hittar du här.

I klass III fick  Kålltorp för första gången bekänna färg men vann till slut med 4½-3½ mot Majorna II. Manhemderbyna slöt: Sjuan – Femman 1½-6½ och Åttan – Sexan 2½-5½. Det är bäddat för seriefinal nästa torsdag då Femman möter Kålltorp.

Ställningen efter tre ronder: Manhem V 6/19½, Kålltorp 6/16½, Manhem VI 4/13½, Manhem VII 2/9½, Majorna II 0/8½, Manhem VIII 0/4½.

Tabeller och bordsresultat hittar du här.