Ännu oavgjort om KM

Klubbmästerskapet, klubbens viktigaste tävling, genomfördes under hösten och säkert är det många som har följt tävlingen fortlöpande på KM-sidan. Med siffran 93 deltagare låg årets tävling bland de bästa genom historien.

Kampen om KM-titeln är ännu inte oavgjort: tre man slutade på 6 poäng och i februari vankas det särspel mellan 2006 års mästare Sören Svensson, nye manhemiten Dan Larsson och unge manhemprodukten Jonas Bengtsson.

Ny i nästa års KM-grupp blir Vincent Andréasson, som vann Kandidatgruppen utan någon förlust och med en poängs marginal.

I Öppna gruppen ledde Lars Borgström från start till mål och kunde trots en förlust mot tvåan Torgny Kjellström i sjunde ronden säkert hålla undan in i mål. Dessa båda liksom trean Vojislav Djordjic tar steget upp till Kandidatgruppen.

Lilla gruppen dominerades länge av trion Per Hellgren, Viktor Lundmark och Gabriel Svorono. I slutänden kunde dock smygarna Rasmus Kindberg och Per Nyland belägga de två främsta platserna och tillsammans med Gabriel ta steget upp i Öppna gruppen.

Ett nytillskott i KM-floran denna gång var Bondegruppen för mindre erfarna spelare. För att skapa stadga i den nya gruppen hade dock rutinerade Kjel Ljunqvist också tagit plats i startfält och han vann också säkert före höstens nytillskott Elias Lodin och Rikard Roos.

Ta gärna del av de fullständiga resultatlistorna på KM-sidan (länk ovan).