Hälften manhemiter i Ernst Åhman – Akbarinia vann

Den gångna helgen spelades Ernst Åhmans minnesturnering. En något fallande deltagartrend resulterade denna gång i 22 startande, varav hälften manhemiter. Kamraternas nye iranier Arash Akbarinia var helt överlägsen och vann samtliga sju partier, två före närmaste förföljare.

Högst rankad i turneringen var vår egen Victor Nithander, som dock släppte ett par halvor tidigt och slutade på tredje plats. Johan Lönnroth erövrade det enda ratingpriset!

Resultat: 1. Arash Akbarinia, SK Kamraterna 7 (av 7), 3. Victor Nithander 5, 5. Lars Bergström 4½, 7. Johan Lönnroth 4, 8. Anders Pettersson 4, 9. Lars Borgström 4, 12. Dan Larsson 3½, 13. Jens Lundell 3½, 15. Rickard Eklund 3, 18. Henrik Axelsson 2½, 21. Niklas Kleveros 1 . Rasmus Kindberg bröt (22 delt.).