Ebbe Cup 18 färdigspelad

Under söndagen färdigspelades Ebbe Cup 18. Jonas Bengtsson besegrade Sören Svensson och tog därmed 5 poäng av fem möjliga. Han kommer följaktligen att bli inbjuden till vår Elo-turnering nästa år. Tvåa blev nye medlemmen Dan Larsson och trea Robert Wiklund, båda på 4 poäng. Därefter kom ett koppel på 3½.

Resultat: 1. Jonas Bengtsson 5 (av 5), 2. Dan Larsson 4, 3. Robert Wiklund, Götaverkens SK 4, 4. Sören Svensson 3½, 5. Zakarias Sjöström Dyrefelt 3½, 6. Martin Oxelqvist 3½, 7. Anders Berntsson 3½, 8. Kenneth Karlsson 3½, 9. Björn Lindblad, SK Kamraterna 3½ (35 delt.).

Ratingpriser togs av Zackarias Sjöström Dyrefelt och Zdenko Naglic.

Generellt sätt kan man säga att det var en tuff turnering där väldigt många partier höll på över 4 timmar. Fullständig tabell hittar du här.