178 anmälda till Göteborg Cup i helgen

Under den kommande långhelgen med början på Nationaldagen spelas årets upplaga av Göteborg Cup. Manhem ordnar  själv denna nordiska ungdomsturnering i samarbete med Lundby SS och idrottsföreningen Warta. Spelplatsen är Hvitfeldtska gymnasiet och redan i dag börjar de utländska gästerna strömma till. Spelet äger rum fredag-söndag med prisutdelning vid kl. 12.00 på söndag.

178 ungdomar står på startlinjen, som vanligt under senare år med tonvikt på Danmark. Roligt är att alltfler norrmän låtit sig lockas till tävlingen och med årsnoteringen 40 deltagare slås ett prydigt norskt rekord. Mindre imponerande ter sig deltagandet från manhemiterna, vilket för övrigt gäller också göteborgare och svenskar över huvud taget. Sammantaget överträffas ändå fjolårets deltagande med cirka 25, en källa till glädje.