Norstan, dag 4: Gabriel Svorono tog hem Knattecupen

Klubbens PR-dagar på Nordstadstorget avslutades på lördagen med Knattecupen på storbrädet. Skol-SM-tvåan Gabriel Svorono ställde upp som storfavorit och vann också, ehuru finalmotståndren Anders Engdahl bjöd gott motstånd i särskilt andra partiet. Resultat: 1. Gabriel Svorono, 2. Anders Engdahl, 3-4. Linus Sundström och Valentin Deleniv (4 delt.).

Ett antal besökare hade angivit rätt lösning på Nordstadsproblemet och bland dessa drogs Alexander Holender som vinnare.

Årets nordstadsdagar kan sammanfattas med omdömet lyckat. Ett flertal personer har anmält intresse för att börja i klubben och våra aktiviteter på torget rönte stort intresse. Ett stort tack också till de manhemiter som hjälpt till att sköta ruljangsen: Michael Sheingold, Jakob Wåhlander, Torbjörn Einegren, Yngve Karlsson, Claes R. Nilsheden, Zdenko Naglic, Andreas Samuelsson Ottgård, Kjell Ljungqvist, Jan Herrman och Johan Lönnroth.