32 deltagare på premiärkvällen för Krokodil Cup

Tisdagen var den första av fem spelkvällar för handikappsnabbturneringen Krokodil Cup. Kvalspelet lockade 32 spelare, fördelade på åtta kvalgrupper varur segrarna gick vidare till finalspelet. Här är de lyckliga spelare som redan kvalificerat sig: Kristian Aaltonen, Henrik Axelsson, Björn Holmgren, Rickard Eklund, Johan Hansson, Patrik Abrahamsson, Anders Berntsson, Jan Falk, Richard Jern och Harald Berggren Torell.

Den uppmärksamme noterar måhända att fler än åtta har gått vidare. Det beror på att också delad gruppseger räcker till avancemang. De färdiga finalisterna övergår nu till seedningsspel de kommande två veckor. För övriga blir det förnyat kvalspel. Och, bäst av allt – det går fortfarande att hoppa in i turneringen! Spelstart på tisdag, senast kl. 18.30, men anmäl dig gärna i förväg.

Under kvällen genomfördes också en frågetävling i lagtävlingskunskap. Vinnaren Jakob Wåhlander hade sex rätt av sju och belönas med ett bokpris.