Manhem trea och sjua i Rockadenjunioren

Den gångna helgen spelades SK Rockadens traditionsfyllda lagtävling Rockadenjunioren. Manhem är en trogen gäst i denna tävling, som spelas i en högstadie-, en mellanstadie- och en lågstadieklass. Klubbens deltagande har oftast tyngdpunkten på mellanstadiet, så ock i år.

Våra två mellanstadielag hävdade sig utmärkt mot det hårda motståndet. Vårt förstalag med fyra 95:or slog sig in på pallen med stort avstånd ned till fyran och andralaget placerade sig på övre halvan med god marginal. Det är roligt att spela i lag! Roligt var också att alla uttagna lagmedlemmar tackade ja.

Resultat: 1. Sollentuna SK 23 (av 28), 2. SK Rockaden 1 22½, 3. SS Manhem 1  21, 4. SK Rockaden 3 17, 5. Bollmora SK 16, 6. SK Rockaden, Årsta 1 15½, 7. SS Manhem 2  15½ o.s.v. (22 lag).

I Manhem 1 tog Jessica Bengtsson 6½ (av 7), Louise Segerfelt 4½, Daniel Skorczynski 5 och Viktor Lundmark 5. För tvåan erövrade Gabriel Svorono 5, Hannes Thell 1½, Lukas Thell 6 och Isak Ungerfält 3. Som lag- och reseledare fungerade Eva-May Segerfelt respektive Rebecka Ungerfält.