Välkommen till Lussefesten!

På tisdag den 11 december stundar Manhems traditionella lussefest som du är hjärtligt välkommen till! På programmet står

  • Samkväm med ätning i schacklig gemenskap
  • Prisutdelningar för höstens tävlingar: KM i alla klasser och Höstfajten. Ungdomar bör speciellt lägga märke till att det blir prisutdelning för de tre främsta i Junior-KM och Knatte-KM. Du som var med i Lilla gruppen i KM och inte tog så många poäng påminns om att alla får pris i Lilla gruppen.
  • Den klassiska Skinkblixten med spel i gemensam förgrupp och därefter spel i C-, B- och A-final.

Det kostar 30 kronor att vara med och för den som spelar Skinkblixten tillkommer ytterligare 30. Ett billigare nöje lär du inte hitta!

Väl mött på tisdag!

PS. Lussefesten är ett urmärkt tillfälle att införskaffa Enjoy-guiden för dig som ännu inte har gjort det. För 395 får du talrika rabatterbjudanden på restauranger, hotell och mängder av fritidsarrangemang. Dessutom ingår Bonus Shopping-häftet med rabatterbjudanden i ett stort antal butiker. DS.