Lussefest, KM-prisutdelningar och Skinkblixt 2023

På tisdag den 12 december 2023 är det dags för årets lussefest på klubblokalen, Vegagatan 20. Alla med anknytning till klubben är varmt välkomna! Samma kväll har vi även KM-prisutdelningar samt den traditionella skinkblixten. På programmet:
  • ca kl 18:30 blir det samkväm med julfika. Kom och drick glögg och julmust och pepparkakor samt lite annan fika. Gratis!
  • Ca. 19.00 blir det prisutdelningar för KM! (De tio första i Öppna- och alla fullföljande i Lillagruppen får pris samt vinnarna i Blixt, Snabb och klassiska blixt-KM)!
  • Ca. kl. 19.45 är det dags för Skinkblixten. Inbjudan här. Det är en klassisk blixttävling (3min+2s/drag) där man har chansen att spela hem julskinka (väldigt god). Föranmälan här. Anmälda här. Tävlingen eloregistreras (blixt-elo). God jul! Maila gärna i förväg om du kommer eller inte till info@ssmanhem.se
  • OBS det går även utmärkt att hämta ut förbetalade enjoyguider (se ytterligare info) eller helt enkelt köpa på plats. Det finns även stearinljus och annat att köpa för den som vill. Se: Manhemboden