Enjoyguiden 2024


Jul-, nyårs- och trettonhelgerna stundar och med dessa behovet av att ladda upp med julklappar och “gå bort”-presenter. Varför inte slå till på något som räcker ett helt år, sparar mängder av pengar åt mottagaren genom kraftigt rabatterade erbjudanden i hundratals butiker, restauranger, hotell och andra nöjen, och dessutom sponsrar Manhems med en slant? Allt detta få du genom  Enjoyguiden – finns för avhämtning i klubblokalen. Till priset av 395 kronor kan innehavaren komma i åtnjutande av mängder av “två-till-priset-av-en”-erbjudanden på en mångfald av matställen och andra etablissemang i Göteborg med omnejd. Du väljer mellan den klassiska Enjoyguiden i pappersformat eller en aktiveringskod för Enjoy-appen på mobilen. Tänk på att
– Du säkert har släkt och vänner som gärna vill ha guiden genom din förmedling
– Enjoyguiden i stort sett är den perfekta julklappen!
– Manhem får en bra slant för var guide som vi säljer
– Enjoyguiden ger nytta och glädje under ett helt år

Från och med den 22/11 kommer 2024 års upplaga av Enjoyguiden att finnas tillgänglig för köp på klubben! Erbjudandena kan användas så fort guiden aktiverats.

Tid för hämtning måste bestämmas i förväg och guiden skall kvitteras vid utlämningstillfället. Betalning för guiden skall ha kommit in innan uthämtning sker. betalningar till klubbens plusgiro 42 28 22 – 7 alternativt swish 123 358 27 07.

Stöd Manhem och hjälp oss att fortsätta att hålla medlemsavgifterna låga! Köp Enjoyguiden!

OBS bonusguiden som syns på bilden ovan är ihopslagen med häftet sedan 2023 års guide. Det är ingen separat bonusguide 2024 heller.