Somarschacket deltävling 9 (20230726)

Inbjudan   Resultat 26/7   Totalligan

Anmälan 4/8 (används med fördel)

Det regnade kraftigt ute, Göteborgsväder och så…, men inne var det goda schackförutsättningar. Värdefulla poäng i sommarschackets totalliga stod på spel och i princip hela toppen i ligan var med i deltävlingen.

Thomas Wellevit (andra fr.v.) gjorde några strån bättre ifrån sig än konkurrensen och vann sin tredje deltävling för året. Detta gjordes dessutom med 10 av 10 möjliga poäng (!). Det är första gången i år någon lyckats med bedriften att vinna samtliga partier. Mycket starkt.


Från vänster: Emanuel Andreasson (IFK Hindås) – bästa 1000-1499, Thomas Wellevit (Majornas SS) – 1. plats, Patrik Abrahamsson (SS Manhem) – 3. plats & Magnus Eriksson (SA Mark) – 2. plats och bästa 1500-1999