Lussefest, KM-prisutdelningar och Skinkblixt 2022

På tisdag den 13 december 2022 är det dags för årets lussefest. Samma kväll har vi även KM-prisutdelningar samt den traditionella skinkblixten. Plats är såklart klubblokalen på Vegagatan 20. Alla med anknytning till klubben är varmt välkomna! På programmet:
  • ca kl 18:30 blir det samkväm med julfika. Kom för att dricka glögg och julmust och pepparkakor samt lite annan fika. Gratis!
  • Ca. 19.00 blir det prisutdelningar för KM! (De två första i KM- och kandidatgrupperna, de sex första i öppna gruppen, samt alla fullföljande i lillagruppen)!
  • Ca. kl. 20 är det dags för Skinkblixten. Inbjudan här. Det är en klassisk blixttävling (3min+2s/drag) där man har chansen att spela hem julskinka (väldigt god). Föranmälan här. Anmälda här. Tävlingen eloregistreras (blixt-elo). God jul! Maila gärna i förväg om du kommer eller inte till info@ssmanhem.se
  • OBS det går även utmärkt att hämta ut förbetalade enjoyguider (se ytterligare info) eller helt enkelt köpa på plats. Det finns även stearinljus och annat att köpa för den som vill. Se: Manhemboden