Enjoyguiden 2023


Jul-, nyårs- och trettonhelgerna stundar och med dessa behovet av att ladda upp med julklappar och “gå bort”-presenter. Varför inte slå till på något som räcker ett helt år, sparar mängder av pengar åt mottagaren genom kraftigt rabatterade erbjudanden i hundratals butiker, restauranger, hotell och andra nöjen, och dessutom sponsrar Manhems med en slant? Allt detta få du genom  Enjoyguiden – som snart (23/11) finns till avhämtning i klubblokalen. Till priset av 395 kronor kan innehavaren komma i åtnjutande av mängder av “två-till-priset-av-en”-erbjudanden på en mångfald av matställen och andra etablissemang i Göteborg med omnejd. Du väljer mellan den klassiska Enjoyguiden i pappersformat eller Enjoy-appen. Tänk på att
– du säkert har släkt och vänner som gärna vill ha guiden genom din förmedling
– Enjoyguiden i stort sett är den perfekta julklappen!
– Manhem får en bra slant för var guide som vi säljer
– Enjoyguiden ger nytta och glädje under ett helt år

Från och med den 23/11 kommer 2023 års upplaga av Enjoyguiden att finnas tillgänglig för köp på klubben! Du kan betala till klubbens plusgiro 42 28 22 – 7 alternativt swish 123 358 27 07 och sedan komma ner till klubben och hämta ut på tid som passar bra. Betalning i förväg via Swish eller postgiro föredras.

Stöd Manhem och hjälp oss att fortsätta att hålla medlemsavgifterna låga! Köp Enjoyguiden!