Vegaligan spelperiod maj (26/4-26/5)

Tävlingsledningen i Vegaligan vill passa på att åter uppmärksamma att tävlingen pågår för fulla muggar och att intresselistan har en allt större mängd spelare på sig.

Nu går Vegaligan in i en ny spelperiod och vad gäller partierna i den nya perioden, maj spelperiod (26/4-26/5), ser vi med glädje att många redan bokat in ett antal. Till de som inte bokat in kan sägas att tävlingsledningen kommer ha en avvaktande hållning nu i början av maj och inte förrän tidigast efter Kvibergspelen gå in aktivt och föreslå motståndare för de som ännu inte spelat. Ett liknande mönster kommer troligtvis hållas kommande spelperioder.

Vill man spela nu tidigt i maj försök då istället själv, se ut någon på spel-intresselistan och kom överens med denna spelare (tävlingsledningen kan förmedla kontaktuppgifter) eller maila tävlingsledningen på vega@ssmanhem.se och skriv “jag vill spela nu redan tidigt i maj ungefär dessa datum/tider” så ser vi mer eller mindre gemensamt ut en eller flera lämpliga motståndare (om dessa finns).