8 flickor från SS Manhem ställde upp i flick-SM

I helgen spelades Flick-SM i Torslanda. Tävlingen samlade 94 deltagare från hela landet. Från våran klubb spelade Lycka Drakengren och Gabriella Hogmalm i högstadiet och kom sexa respektive 10.(19 delt.)

I mellanstadiet spelade Juni Drakengren och Isabella Hogmalm och placerade sig som 16:onde respektive 28 plats.(42 delt.)

Slutligen i lågstadiet så slutade Lana Ghaderi på en mycket hedrande sjätteplats med sina 24 poäng och fick en pokal för den fina prestationen. På fjortnde palts belönades även Vilda Nyström med en pokal. Hon tog 22 poäng. Märta Sandenvik tog 17 poäng och ko på tjugotredje palats samt Isolde Bernhardsson 24:e plats med 15 poäng. Observera att Isolde enbart har varit med i klubben ca 1 månad.(26 delt.) I den yngsta klassen får spelarna 3 poäng vid vinst 2 för remi och 1 poäng för förlust.