Arvin Rasti vann Knatte-KM

På lördagen spelades Manhems Knatte-KM för 2015. Eftersom åldersgränsen  10 år  i år omfattade spelare födda 2005 eller senare kunde man se fram mot en högklassig tävling och så blev det också.

Sommarens SM-tävlingar förde ju med sig en dubbelseger för Manhem i den s.k. knatteklassen i samma åldersgrupp. Det var Arvin Rasti och Gustav Lindholm som svarade för den bedriften  och de kom också  att dominera i dag. De är numera etta och  tvåa inte bara i Sverige utan också i Manhem!

Efter spelade sju ronder toppade dessa gossar på 6½ poäng, varvid ett särspel vidtog. Efter 1 – 1 i två partier förlängdes särspelet och nu gick det att skilja på de båda kämparna: Arvin vann med 3 -1!

Resultat: 1. Arvin Rasti 6½ (av 7), 2. Gustav  Lindholm 6½, 3. Alexander Ström-Engdahl 5, 4. Filip Vlahovic 4, 5. Joel Schenck 4, 6. Oscar Nordin 3, 7. Marcus Lindholm 3, 8. Max Larsson 3. 9. Gustav Nordström 3, 10. Arian Chimenson 2, 11. Isabella Hogmalm 2 (12 delt.). Ville Malm utgick.

Här kan du se den fullständiga tabellen!