Det går fortfarande bra att anmäla sig till Pliktaschacket

Lördagen den 27 juni  klockan 10.00 kommer i samband med vårt schackcafé på Plikta lekpark uteschackturneringen pliktaschacket att  för första gången spelas under förutsättning att vädret blir bra. Vid regn spelas turneringen på Schackcentrum. Anmäl dig gärna på nätet eller dyk upp och anmäl dig på plats klockan 09.30. Turneringen har liknande form som både ”Flunsan” och ”Schack i det gröna” Välkomna!

Följande företag har sponsrat med priser:

Etna Pizzeria Nordostpassagen, Slottskogens Vandrarhem  Vegagatan, Oliven Vegagatan, Slottskogens Pizzeria Rosengatan, Byggfabriken Olivedalsgatan,  Svesjö Kyl&Frys AB Vegagatan, Vegasolariet Vegagatan, Royal Orchid Thaimassage, Alfhemsgatan samt Alfhems Mäkleri&Interiör Olivedalsgatan. Fler sponsorer kan tillkomma med tiden. Gynna våra sponsorer.

Pliktaschacket Inbjudan