Krokodil Cup har startat

Årets Krokodil Cup har startat med 20 deltagare. Fördelade på 5 fyramannagrupper och tre stenhårda partier med tuffa tidshandikapp. När krutröken skingrats har följande kvalificerat sig till Finalspel:

Alexander Moberg, Isak Storme, Jan Möller, Kristian Recktenwald, Filip Vlahovic, Gustav Törngren, Anders Svensson, Svante Norlander, Johan Lönnroth, Markus Freed, David Hellsing samt Henrik Axelsson. Dessa kommer att spela seedningsgruppen nästa tisdag så att den som vinner seedningsgruppen seedas som etta i finsalspelet som börjar den 27 januari.

De som inte kvalificerat sig får en ny chans nästkommande tisdag  med start 18;30. För nytillkommande finns ytterligqare en möjlighet att ansluta till turneringen. De som var med i första omgången behöver inte betala någon ny startavgift.

Välkommna!