Iivo Grimberg och Jacob Marton skolmästare vid Fjäll

Vårens skolmästerskap vid Fjällskolan spelades i vintras med finaler på onsdagen. I mellanstadiet deltog 37 barn (av 76 elever vid skolan) och i lågstadiet 47 (av 102 i vid skolan). Barnen gjorde upp över fyra ronder, varvid bästa klass utsågs.

Vinnare blev i mellanstadiet 5- 6A på 120 poäng före 4A 103  och 5-6B på 75 poäng.

Vinnare för lågstadiet blev 1-2C på 137 poäng före 1-2B på 103,  1-2A på 72 och 3A på 57 poäng.

Tävlingen utgjorde även kval till Manhems talangjaktstävling lördagen den 23 februari. De spelare som tog tio poäng av tolv eller mer gick även vidare till individuella finaler, som spelades i cupform. I de nu spelade finalerna vanns mellanstadiet av Iivo Grimberg efter finalseger mot Fabian Oliveira Rydéhn och vidare före 3. Caspian Claesson och 4. Vincent Franzén.

Lågstadiemästare blev Jacob Marton före 2. Molle Liinason, 3. Axel Sandbreck och 4. Viktor Fazlagic Kristiansson.