Douglas Kleen-Lavass och Filip Vlahovic skolmästare vid Annedal

Vårens skolmästerskap vid Annedalsskolan spelades i vintras med finaler på tisdagen. I mellanstadiet deltog 62 barn (av 94 elever vid skolan) och i lågstadiet 39 (av 78 i klasserna vid Nordhem). Barnen gjorde upp över fyra ronder, varvid bästa klass utsågs.

Vinnare blev i mellanstadiet 6A på 197 poäng före 4A 117, 5A på 101 och 4B på 80 poäng.

Vinnare för lågstadiet blev 3B på 119 poäng före 2-3A på 96, 3D på 54 och 3C på 43 poäng.

Tävlingen utgjorde även kval till Manhems talangjaktstävling lördagen den 23 februari. De spelare som tog tio poäng av tolv eller mer gick även vidare till individuella finaler, som spelades i cupform. I de nu spelade finalerna vanns mellanstadiet av Douglas Kleen-Lavass efter finalseger mot Oscar Nordfjell och vidare före 3. Johannes Åkesson och 4. Karl Olsson.

Lågstadiemästare blev Filip Vlahovic före 2. Amir Ahmed Abdulle, 3. Wilhelm Nystedt och 4. Nikolaj Månsson.