Jessica Bengtsson delad etta i Flick-SM

Årets Flick-spelades i Falkenberg med deltagande av 57 flickor i någon av de fyra spel- och stadieklasserna. Manhems trupp var ganska liten denna gång och bestod av två huvuden. I äldsta klassen spelade flerfaldiga landslagsflickan och tidigare mästarinnan Jessica Bengtsson från gamla fina Manhem. Det blev en verkligt hård fight mot småländska Angelina Fransson: de spelade remi inbördes  och vann mot alla andra medtävlare varpå ett särspel med blixtpartier vidtog. Det slöt 1-1, men i det helt avgörande tredje partiet måste Jessica ge slaget förlorat och därmed hösta in SM-silvret.

I högstadieklassen företräddes Manhem av Johanna Nabbing, som gjorde sin första start i högstadieklassen.

Resultat, gymnasiet (1994-1997): 2. Jessica Bengtsson 4½ (av 5; 5 delt.); högstadiet (1998-2000): 9. Johanna Nabbing  3 (av 8; 11 delt.).

Alla resultat hittar du här.