Rallyt 4: Gott deltagande från Manhem i Örgrytedraget

Örgrytedraget spelades i helgen och var säsongens fjärde rallytävling. Efter en odyssé Västsverige runt med anhalter i Torslanda, Hindås och Falkenberg var det här första gången spelet bedrevs i mer centrala delar av Göteborg och då närmare bestämt i Kärralundsskolan. 77 spelare fanns på plats och även Manhem var väl företrätt med en deltagarsiffra om aderton, som var den bästa på mången god dag. Våra starkaste årgångar i nuläget är 2001 och 2005 som framgått av tidigare hemsidesreferat, men undertecknad tror nog att framtiden kan ge oss nya förmågor som kan fylla upp åren däremellan. Första steget är då att spela tävlingar och därvidlag bådar helgens tävling gott.

Resultat; 2001: 2. Isak Storme 6 (av 7), 3. Simon Torell 5 (13 delt.); 2002: Ingen manhemit på pokalplats (10 delt.); 2003: Ingen manhemit på pokalplats (10 delt.); 2004: 4. Erik Forshamn 5 (15 delt.); 2005-: 1. Arvin Rasti 6, 3. Filip Vlahovic 5, 4. Gustav Lindholm 5 (29 delt.).

Fullständig resultatlista för mellanstadiet.
Fullständig resultatlista för lågstadiet.

Länk: http://www.goteborgschack.com/ungdom/1314/OrgrytedragetMellanstadiet.html

http://www.goteborgschack.com/ungdom/1314/OrgrytedragetLagstadiet.html