Manhem trea i Kadettallsvenskan

Finalen för denna tävling genomfördes i Uppsala den 16-18 augusti. De våra hemförde tredjeplatsen bland de sex lagen, vilket ungefär motsvarar förväntningarna. Detta skedde efter tre inledande segrar mot i tur och ordning Uppsala SSS 2 (som fick gå in sedan Växjö lämnat ett sent återbud) med 6 – 0, Västerås SK med 4½-1½ och Uppsala SSS 1 med 5 – 1. Därmed var det dess värre slut på det roliga och mot de två topprankade motståndarna SK Rockaden och Limhamns SK drog vi de kortare stråna med siffrorna 1½-4½ respektive 2 – 4.

I vårt lag tog Gabriel Svorono 4, Leonardo Aira 3, Olof Sanchez 2, Ossian Jansson 3½, Simon Torell 3 och Love Troberg Eskola 3½ poäng.

Resultat:
SK Rockaden 10/23, Limhamns SK 8/22½, SS Manhem 6/19, Uppsala SSS 4/10½, Västerås SK 2/11½, Uppsala SSS 2  0/3½ (6 lag).

Alla resultat hittar du här.