Gabriel Winsnes tog ny rallyseger i Kung Bores drabbning

På lördagen spelades den ny instiftade rallytävlingen för ungdomar Kung Bores drabbning i regi av Kamraterna och Majorna., spelplatsen var Nordengården inte långt från Redbergsplatsen, litet av Kamraternas hemmaplan alltså. 54 spelare ställde upp i rallyklasserna för låg- och mellanstadiebarn, vartill kom två juniorer av äldre årgång. Manhem svarade för fjorton av spelarna och för mitt inte helt objektiva öga ser trenden positiv ut från våra ungdomars sida. Samtliga mellanstadiebarn kom på någon av de fem pokalplatserna och lågstadiebarnen tar över tiden fler poäng än i början av säsongen.

Resultat, juniorer: 2. Simon Andersson 0 (av 2); 2 delt.); födda 2000: 1. Gabriel Winsnes 5 (av 7), 3. Carl Gustafsson Wold 4, 5. Saga Drakengren 4 (6 delt.); födda 2001: 2. Love Troberg Eskola 5, 4. Andrej Kampe Svanhill 5 (10 delt.); födda 2002: 5. Lycka Drakengren 3 (9 delt.); födda 2003: 5. Jacob Winsnes 4 (11 delt.); födda 2004-: 3. Filip Vlahovic 5 (18 delt.).

De fullständiga resultaten hittar du här.