Lag-DM, måndagar 2: lågrankade manhemiter kämpade väl

Den andra ronden av Lag-DM:s klass I bjöd på de första matcherna mellan Manhem och de övriga klubbarna. Fyran hade det yttersta svåra mötet med Örgryte på programmet, men kämpade väl i sitt ratingunderläge på mer än fem hundra poäng och fick med sig hedersamma nederlagssiffrorna 6 – 2. Trean mötte Lundby och fick, kanske något hjälpta av två bords-w.o. från hisingspojkarna, nöjet att spela 4 – 4 efter starka segrar från Jonas Ahlqvist och Markus Freed vid toppborden. Matchen mellan Tvåan och Ettan hade en ungdomlig prägel och slöt 1 – 7, ganska klara siffror.

Resultat; klass I: SS Manhem 2 – SS Manhem 1  1 – 7, Lundby SS – SS Manhem 3  4 – 4, Örgryte SK – SS Manhem 4  6 – 2. Ettan toppar på 4/16 före Örgryte med 4/15, Tvåan 2/6, Trean 1/7, Lundby 1/4 och Fyran 0/2.

Tabellen för klass I hittar du här.