Knatterallyt 4: Tretton manhemiter i Örgrytedraget

Knatterallyts fjärde hösttävling genomfördes i Örgrytes regi på lördagen. 61 unga deltagare fanns på plats i Kärralundsskolan, däribland tretton manhemiter. Detta var den största  numerären för Manhems del hittills under säsongen, låt vara att de första tävlingarna spelats på mer avlägsna platser.

Resultat, födda 2000: 2. Carl Gustafsson Wold 5 (av 7), 3. Johanna Nabbing 4½ (11 delt.); födda 2001: 1. Simon Torell 7 (6 delt.); födda 2002: Inga manhemiter på pokalplats (10 delt.); födda 2003: Inga manhemiter på pokalplats (12 delt.); födda 2004-: 2. Filip Vlahovic 5½ (22 delt.).

Fullständig resultatlista för mellanstadiet hittar du här.
Fullständig resultatlista för lågstadiet hittar du här.

I och med detta har rallysäsongen kommit halvvägs med höstens fyra deltävlingar. Ställningen inför vårstarten med Hisingen Open den 12 januari hittar du här.