Manhem femma i Rockadenjunioren

Rockadenjunioren heter den årliga tävling för fyramannalag som ordnas av stockholmsklubben. Över en dag spelar man sju ronder med 20 minuters betänketid (åtminstone i år) och Manhem ställde denna gång två mellanstadielag på benen. Två av tjugo, ungefär normal omfattning på tävlingen.

Manhems förstalag hängde väl med i toppen och gick in på femte plats. Därutöver deltog vårt andralag och kämpade väl under reseledaren Rickard Daves ledning.

Resultat: 5. SS Manhem 1  16 (av 28), 20. SS Manhem 2  7 poäng (20 lag).

I Manhem 1 tog Gabriel Winsnes, Carl Gustafsson Wold, Saga Drakengren och Lycka Drakengren samtliga 4 av 7 och den jämna poängplockningen tyder på ett välkomponerat lag. I Manhem 2 tog Keivan Mohsenvand 2, Johanna Nabbing 1, Frey Blanquer 3 och Juni Drakengren 1 poäng.

Fullständiga resultat hittar du här. Lägg märke till att mellanstadiet finns på sidan 2.