Simon Torell ny klubbmästare för yngre juniorer

Förra helgen spelades årets klubbmästerskap för yngre juniorer (upp till 13 år), denna gång för spelre födda 1999 eller senare. Topprankad var icke okände Leonardo Aira, men Simon Torell var i gott slag och när Leonardos gamla tidsnödssjuka gjorde sig påmind fick han bita i gräset. Efter vinsten i detta inbördes möte var Simon svår att stoppa och han släppte bara en remi i slutronden mot Love Troberg Eskola. Love kunde gå in som trea efter de två stora med ganska klar marginal. Sexton deltagare var en ganska vacker siffra för denna tävling, som spelas med entimmespartier och protokollsplikt.

Resultat: 1. Simon Torell 5½ (av 6), 2. Leonardo Aira 5, 3. Love Troberg Eskola 4½, 4. Gabriel Winsnes 4, 5. Lycka Drakengren 3½, 6. Saga Drakengren 3½, 7. Wilhelm Xi Liadal 3, 8. Simon Andersson 3, 9. Gösta Larsson 3, 10. Vilhelm Rosengren-Svensson 3, 11. Carl Gustafsson Wold 2, 12. Filip Vlahovic 2, 13. Frey Blanquer 2, 14. Loa Strandberg 2, 15. Johanna Nabbing 2, 16. Juni Drakengren 0 (16 delt.).

Den fullständiga turneringstabellen hittar du här.