Trean vann Utmaningen före åtta lag

Nio av klubbens aderton allsvenska lag ställde upp till spel i Utmaningen, som inledde höstsäsongen. Utmaningen är som kanske bekant an handikappblixt mellan lagen, där en handikapp minut utdelas för varje division som skiljer i serietillhörighet. Efter fler års framgångsrikt genonmförda Utmaningar gick lagkallningen i år något trögt, varför tävlingen spelades med fyramannalag i stället för fem-. Trean förlorade bara en match och vann i ganska säker stil före Tvåan och Femman.

Resultat: Trean 14/23, Tvåan 12/20½, Femman 11/20, Fyran 9/20, Tolvan 9/20, Åttan 7/14½, Sjuan 5/12, Nian 4/11 och Elvan 1/6½ (9 lag).

Maximal individuell poäng var förstås åtta av åtta och det mäktade en spelare med, nämligen Tvåans Jonas Bengtsson. Sju poäng bärgade Treans Johannes Aira och Richard Nilsson.

Fullständig resultattabell hittar du här.
Bordsresultaten för samtliga lag hittar du här.