Elo-turneringen 7: går Harald Berggren Torell mot seger?

Per-Olof Gromark
0 – 1 Hashim Hattab
Lennart Fransson
1 – 0 Daniel Björkdahl
Börje Persson
0 – 1 Lennart Wahlström
Johan Björkeroth
remis Harald Berggren Torell
Jens Lundell
0 – 1 Jacob Ljunggren

Harald Berggren Torell leder Elo-turneringen och i dagens rond försvarade han sin ledning genom att remisera mot Johan Björkeroth. Jacob Ljunggren tog ännu en vinst och anslöt sig till mittgruppen av fyrapoängare.

Ställningen efter sju ronder: Harald Berggren Torell 6, Lennart Wahlström 5, Johan Björkeroth 4½, Lennart Fransson, Per-Olof Gromark, Hashim Hattab och Jacob Ljunggren 4, Jens Lundell 2½ samt Daniel Björkdahl och Börje Persson ½ poäng.

Turneringstabell för Elo-turneringen hittar du här.
Partierna från stormästarturneringen och Elo-turneringen hittar du här.