Arne Berggrens minne 2: Leif Svensson ende fullpoängare

Rune Torstensson
remis Bård Standahl
Bengt Wihlborn
1 – 0 Kent Jägerflod
Ingvar Gummesson
remis Gunnar Bue
Harald Pihlgren
1 – 0 Per-Erik Berglund
Uno Axelsson
remis Bertil Westergren
Ilija Nikolic
0 – 1 Leif Svensson
Rolf Petersson
  Frirond

Arne Berggrens minnesturnering avverkade sin andra rond på tisdagen och fler ronder krävdes inte förrän topprankade Leif Svensson hade lösgjort sig ur klungan som ende fullpoängare. Han skuggas av ett koppel spelare på 1½ poäng, så än är inget avgjort.

Ställningen efter två ronder: Leif Svensson 2, Uno Axelsson, Gunnar Bue, Ingvar Gummesson och Bertil Westergren 1½, Per-Erik Berglund, Ilija Nikolic, Rolf Petersson, Harald Pihlgren, Bård Standahl och Bengt Wihlborn 1 samt Kent Jägerflod och Rune Torstensson ½ poäng.

Turneringstabell för Arne Berggrens minne hittar du här. Den tredje ronden spelas på onsdagen.