Elo-turneringen 2: Da capo för Lennart Fransson?

Harald Berggren Torell
remis Lennart Wahlström
Johan Björkeroth
0 – 1 Lennart Fransson
Jens Lundell
0 – 1 Per-Olof Gromark
Jacob Ljunggren
1 – 0 Daniel Björkdahl
Hashim Hattab
1 – 0 Börje Persson

Den andra ronden av Elo-turneringen såg 2009 års vinnare Lennart Fransson gå till topps som ende man på två fulla poäng. Harald Berggren Torell och Lennart Wahlström är högst rankade i fältet och i deras inbördes möte delades poängen.

Ställningen efter två ronder: Lennart Fransson 2, Harald Berggren Torell och Lennart Wahlström 1½, Johan Björkeroth, Per-Olof Gromark, Hashim Hattab, Jacob Ljunggren och Jens Lundell 1, Daniel Björkdahl och Börje Persson 0 poäng.

Turneringstabell för Elo-turneringen hittar du här.
Partierna från stormästarturneringen och Elo-turneringen hittar du här.