Patrik Abrahamsson och Martin Bjureblad gruppvinnare i Flunsåsschacket

På söndagen avgjordes Götaverkens uteschackstävling Flunsåsschacket i parken med detta namn. 39 man fanns på plats vilket är något färre än vanligt. Måhända kan detta skyllas på vädrets makter. Bland de spelande kunde man hitta tiotalet manhemiter varav tre gick ur  leken som pristagare.

Resultat, grupp 1: 4. Lars Bergström 4 (av 7), 6. Johannes Aira 3½ (8 delt.); grupp 2: 1. Patrik Abrahamsson 6, 5. Lennart Rydholm (8 delt.); grupp 3: 2. Trym Berglund 5, 6. Anders Svensson 2½, 8. Leonardo Aira 1 (8 delt.); grupp 4: 3. Jan Lindberg 4½ (8 delt.); grupp 5: 1. Martin Bjureblad 5½, 7. Kjell Ljungqvist 0 (7 delt.).

Samtidigt avgjordes den populära tipstävlingen och bland flertalet lösare på en delad andraplats återfanns sjurättshavaren Johan Granholm.