Schack4an-mästaren spelad med sexton deltagare

På lördagen spelades årets upplaga av Schack4an-mästaren. Det är en tävling som speciellt riktar sig till de barn som blev medlemmar i Manhem i och med årets Schack4an. Alla barn är med andra ord fjärdeklassare som inte spelat schack tidigare. Tävlingen spelades utan schackklocka från start över sju ronder. Syftet är förstås att  locka fler av klubbens nya medlemmar att börja i träning, vilket också verkar bli fallet.

Resultat: 1. Love Troberg Eskola 7 (av 7), 2. Ronay Bekar 5½, 3. Danial Ben Saied 4½, 4. Jakob Wickman 4, 5. Carl Hagelin 4, 6. Marcus Klarborg 4, 7. Rasmus Andersson 4, 8. Slobodan Beslic 3½, 9. Adrian Hosseini 3½, 10. Wilmer Lindblom 3½, 11. Kevin Tatar 3½, 12. Ebba Samuelsson Wahl 3½, 13. Felix Hallström 3, 14. Fabian Beskow 2, 15. Johan Gustaf-Jansson ½, 16. Wilhelm Johansson ½ (16 delt.).