Magnus Carlhammar bäste manhemit i Hisingen Open

Hisingen Open samlade ett ganska starkt startfält med bl.a. två man ur Manhems förstalag på startlinjen. Efter vinnande sexpoängaren Anton Frisk Kockum, Örgryte SK, stannade fem spelare på 5½, däribland Magnus Carlhammar. Totalt deltog dryga tjoget manhemiter.

Resultat: 6. Magnus Carlhammar 5½ (av 7), 7. Joel Åkesson 5, 9. Johannes Aira 5, 14. Dariush Kenani 4½, 15. Laith Kasib al Waeli d.y. 4½, 17. András Bálint 4½, 18. Kaj Andersson 4½, 25. Sören Svensson 4, 30. Sven Degerfeldt 3½, 31. Bertil Ekstrand 3½, 39. Mattias Mullback 3½, 41. Lars Bergström 3½. 43. Patrik Abrahamsson 3, 44. Laith Kasib al Waeli d.ä. 3, 45. Bo-Göran Mellbin 3, 54. Hampus Lane 2½, 57. Anders Svensson 2, 62. Stefan Klang 2, 65. Martin Bjureblad 1, 67. Ossian Jansson ½, 66. Basil Kasib al Waeli 0, 69. Olof Sanchez 0 (69 delt.).

Den traditionella tipstävlingen vanns av fem man på sju rätt, däribland András Bálint och Magnus Carlhammar. I den ganska talrika gruppen av deltagare med sex rätt hittade man bl.a. Olof Sanchez, Joel Åkesson, Lars Bergström, Patrik Abrahamsson och Kaj Andersson.

Magnus Carlhammar flankerad av kamraten Hans Svedberg och av stormästaren, tillika turneringstrean Thomas Ernst.

Magnus Carlhammar flankerad av kamraten Hans Svedberg och av stormästaren, tillika turneringstrean Thomas Ernst.

Foto: Sture Hellberg.