Lottning för Manhems GM-turnering

Vid en trevlig middag med spelarna under fredag kvällen så genomfördes lottningen av årets schackhändelse i Göteborg, SS Manhems Stormästarturnering. Resultatet av lottningen återfinns här. Redan i den första ronden så kastas turneringens internationella mästare rätt in i hetluften och får bekänna färg mot stormästarna. I första ronden så får vi se följande möten

GM Jon Ludvig Hammer



IM Michael Richter

GM Sune Berg Hansen



IM Daniel Semcesen

GM Tiger Hillarp Persson



IM Jasmin Bejtovic

IM Victor Nithander



GM Emanuel Berg

FM Magnus Carlhammar



IM Axel Smith

 

Rond 1, lördagen den 13 augusti, startar kl. 15.00. Spelet kan följas i direktsändningen på nätet , (länk till livsändningen återfinns ovan), eller på plats på Göteborgs Schackcentrum på Vegagatan 20. Alla intresserade hälsas varmt välkomna!

Turneringen spelas sedan (rond 2-8) med en rond per dag med start kl. 14.00 varje dag. Den avslutande rond 9 spelas söndag 21/8 med start kl. 10.00