Ossian Jansson klubbmästare för yngre juniorer

Vårt klubbmästerskap för yngre juniorer (upp till 13 år)spelades egentligen den 25-26 september. Emellertid blev det då dött lopp mellan tre man (nyhet 100926) och ett särspel måste vidtagas. Detta ägde rum i samband med Flick-SM den 22 januari (nyhet 110130), men utan att en segrare kunde koras. Spelet fortsatte den 17 februari med följden att två slog den tredje; Olof Sanchez blev klar trea och kampen fortsatte mellan Ossian Jansson och Leonard Aira.

Avgörandet kom att falla den 21 februari, då efter övergång till tjugominuterspartier. De fortsatta två partierna i denna gigantiska kamp slöt 1 – 1, men sedan hände det: efter en ny vinst för Ossian slöt  nästa möte med remi! Därmed är Ossian Jansson Manhems klubbmästare för 2010 och hemsidan gratulerar!